Geluk zit in de kleine dingen

Op 16 December zijn we naar de intocht in Alkmaar geweest. Mijn oudste, Louise trad daar op met haar dansschool, Dansstudio Dentro en mijn jongste meiden zijn alle drie, uiteraard, een groot fan van de goedheiligman, dus zij waren zeer enthousiast om zo dichtbij te kunnen staan voor de oude baas op t Waagplein in Alkmaar arriveerde.

Toen we aankwamen, vroeg om juist dat plekje voor aan te kunnen bemachtigen, was t nog erg rustig, maar tegen de tijd dat de Sint daadwerkelijk aankwam was t hele plein vol gelopen. En n geduw en getrek dat er gaande was! Gewoon ook ouders, op t laatste moment zich in t gedrang stortend,  die rustig tegen hun eigen grut zeiden dat ze mijn kinderen, die daar al twee uur in de kou met veel geduld stonden te wachten, maar opzij moesten duwen. Nah!

 

Maar goed. Lang verhaal kort, we hebben genoten van de dansoptredens en hebben de dag afgesloten met heerlijk warme chocolade melk en een Sinterklaas film. Op dat moment had ik eigenlijk weinig meer te wensen :-) #gelukzitindekleinedingen