Quinceañera

Wat een mega fantastisch feest! Dat was het echt. Met een lach en een traan en zoveel waanzinnig mooie momenten hebben we herinneringen gemaakt die ons altijd bij zullen blijven. Echt wauw! 

Het begon allemaal met het versturen van de Court of Honor uitnodigingen zoals te zien in mijn vorige post. Daarna volgde, twee maanden voor de grote dag, de uitnodiging voor de gasten. Wat een plaatje was ook die kaart. 

Uiteindelijk kwamen er 80 mensen, allen met een plek in ons hart en we zijn zo blij dat ze deze mijlpaal met ons kwamen vieren!

 

De locatie was @Bobs Party Palace, in de South Beach Lounge. Deze zaal bleek een perfecte keuze. De jurk vonden we, na ritjes door heel Noord Holland en tientallen gala zaken bij Blaque in Haarlem. De Court jurkjes vonden we, na het vaststellen van het budget in Amsterdam. De schoenen werden gympen, iets wat uitstekend past bij het hele concept, maar ook nog eens voor iedereen betaalbaar bleef. 

Louise en Alex dansten de traditionele vader-dochter dans op een aangepaste versie, omgetoverd tot een wals, van Isn’t She Lovely en braken daarna uit in een extra ingestudeerde verassings routine. De schoenwissel, de Court Dans, de speeches, het ritje in de limousine, het haar, de make up, de fotoshoot,  het champagne moment en natuurlijk die ongelooflijke taart! Alles er op en er aan. 

Wat een geweldige dag. En nu is ze 15. We kijken er allemaal met veel plezier en een gevoel van verwondering op terug. Ja, het was echt, geen droom. Het nagenieten zal niet dagen of weken duren, maar jaren. :) 

Van de filmpjes en foto’s is een compilatie filmpje gemaakt, met de Quince Highlights, zoals te zien hieronder. Ook heb ik het filmpje van de Vader Dochter dans toegevoegd daar het één van mijn favoriete momenten van de dag was. Er zijn nog veel meer filmpjes en foto’s natuurlijk, maar dat past nooit allemaal in één blog haha.