Bijna ...

We zitten in de bijna tijd. Het is sowieso een onwijs gekke tijd voor iedereen. Sinds half maart zijn we allemaal thuis hier en in de rest van NL werken we ook allemaal zoveel mogelijk vanuit huis. Kinderen langer dan een zomer vakantie thuis. 

Ondertussen gaat het leven soort van gewoon door. Vlak voor alles helemaal veranderde hebben we de verjaardag van de meiden nog gevierd. Daarvoor kon Dentro's Cool voorstelling ook nog net even doorgaan. Zonder Jules trouwens, hij lag toen met hoge koorts op bed. 

 

We doen gewoon nog regelmatig onze boodschappen, maar wel op anderhalve meter afstand van iedereen, dus een vlug boodschapje is er niet meer bij.

Alle danslessen zijn gestopt, maar toch ook weer niet, want via zoom kan een hoop zo blijkt.

We hebben gewoon Pasen gevierd op de manier waarop we gewend zijn. 

Dus eigenlijk scheelt het vooral reistijd en missen we vooral veel sociale interactie. 

Wat wel echt anders was, dat was Koningsdag. En ik zou ook in Schotland geweest zijn die dag, maar ja, dat feest ging ook niet door.

Maar het is ook een soort bijna tijd, alsof je een beetje in de wachtkamer zit, zeker nu verschillende onderdelen van de maatschappij weer langzaam opstarten.

Jules gaat bijnaaaa weer helemaal naar school

De meiden gaan bijnaaaa weer gedeeltelijk naar school

Louise heeft bijnaaaa alle uitslagen van al haar audities en is dan bijnaaaa tijd voor haar om een beslissing te gaan maken

Ik ben bijnaaaa jarig

en dus bijnaaaa 41...

Het is bijnaaaa zomervakantie

We moeten bijnaaaa beslissen of we wel of niet die vakantie naar t buitenland doorzetten

Het is bijnaaaa zomer en hopelijk bijnaaaa echt zwembad in de tuin weer. Hij staat al, maar vooralsnog is Jules de enige die erin wil. Brrr. Nog net ff te koud. 

 

Ondertussen konden we Mariëlla's verjaardag niet vieren en voor wie haar een beetje kent en hoe ze in elkaar steekt begrijpt dat dit best een dikke pil was om te slikken voor haar. Gelukkig hebben we via beeld bellen toch veel felicitaties ontvangen. 

Nu willen we haar verjaardag alsnog vieren, tegelijk met die van Jules (5 alweer!)

Maar dit gaan we toch even anders doen dan we gewend zijn. We zullen wel wat aanpassingen moeten maken zodat we de veiligheid van de visite kunnen garanderen.

Ik heb er wel zin in, haha, wat ook nieuw is want normaal is Jules verjaardag het 3e feestje in zeer korte tijd en heb ik helemaal nergens meer zin in qua verjaardagen. Maar deze quarantaine periode maakt dat je dit soort dingen dan wel weer echt even leuk en gezellig vind. 

Nou... We gaan het beleven.

Nu eerst de uitslagen van Louise's audities afwachten. Iets waar ze als vanaf de leeftijd van 10 jaar naar toe werkt. Iets waarvoor ze perse haar VWO diploma wilde halen terwijl Havo haar leven een stuk minder zwaar had gemaakt, iets waar honderden mensen auditie voor doen (tussen de 200 en 400 afhankelijk vd school in kwestie) en waarvan 20 tot 24 mensen, waarvan 10 tot 12 meisjes, uiteindelijk worden aangenomen. Ze heeft bij drie verschillende scholen auditie gedaan en zit bij allen inmiddels in de laatste ronde (3e ronde AHK, 3e ronde Fontys en 2e ronde ArteZ)

Je snapt dat we allemaal, maar Lo natuurlijk nog t meest, een beetje op hete kolen zitten hier. De uitslag gaat haar leven en mogelijk dat van ons erg veranderen aankomend schooljaar. Op kamers gaan in Tilburg behoort opeens zomaar tot de mogelijkheden...

Spannend!

En hier laat ik t ff bij. Ik ga van het mooie lente weer genieten. 

Ciao

Mirjam